Ladataan

Myyjä käsityö- ja ompelutarvikeliikkeeseen, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 18.02.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5 h / vko

Kuvaus

Etsimme nyt asiakkaallemme myynnillistä ja käsitöistä kiinnostunutta 

MYYJÄÄ käsityö- ja ompelutarvikkeiden tehtaanmyymälään Länsi-Tampereelle.

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset myyjän tehtävät, kuten myymälän ylläpito, tuotteiden esillepano sekä asiantunteva asiakaspalvelu. 

Etsimällämme henkilöllä on myynnillinen ote tekemiseen sekä aiempaa kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä. Myös kokemuksesi esimerkiksi ompelusta sekä innostus ja kiinnostus käsitöitä kohtaan katsotaan suureksi eduksesi. Jos olet iloinen, positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen käsityöihminen, hae paikkaa heti!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan kokoaikaisen työn mukavassa työporukassa laadukkaiden käsityö- ja ompelutuotteiden parissa. Työtä tehdään pääsääntöisesti myymälän aukioloaikojen puitteissa (ma & ke-pe klo 10-17, ti klo 10-18, la klo 10-15). Työ alkaa vuokratyösuhteena, ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myöhemmin asiakasyritykseen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit, niin hae paikkaa heti! Lisätietoja tehtävästä antaa Junior HR Konsultti Juulia Lehtonen, puh. 050 444 4448 / juulia.lehtonen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut