Ladataan

Myyjä palvelutukkuun, Kuopio

Perustiedot

Sijainti: Kuopio
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 04.07.2018
Hakuaika päättyy: 22.07.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

SHT-Tukku Oy on vakavarainen suomalainen puuteollisuusyritys, joka harjoittaa myös maahantuontia ja tukkukauppaa. Yrityksen pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsevat Punkalaitumella eteläisellä Pirkanmaalla. SHT työllistää yli 120 henkilöä ja sen liikevaihto on n. 13 M€.  Yrityksen valmistuksen päätuotteita ovat arkut ja uurnat ja se on toimialan markkinajohtaja. SHT on myös merkittävä kukka- ja sisustustarvikkeiden tukkukauppa. SHT-Tukku Oy:n omistajina on n. 300 suomalaista yrittäjää perheineen eri puolilta Suomea. Lisätietoja: www.sht-tukku.fi ja www.seljat.fi

Haemme Kuopioon MYYJÄÄ palvelutukkuun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokopäivätyötä.

Myyjänä hoidat itsenäisesti myyntiä palvelutukussa, puhelimitse sekä mahdollisesti asiakaskäynnein. Työ pitää sisällään myös uusasikashankintaa. Saat työhön kattavan perehdytyksen. 

Etsimme aktiivista, kehittymishaluista ja tuloshakuista henkilöä. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä kuunnella asiakasta sekä luontaista nälkää kaupantekoon.  Tehtävä ei edellytä alan tuntemista, mutta kokemus myyntitehtävistä katsotaan suureksi eduksi. 

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa viimeistään 22.7.2018 rekisteröitymällä hakijaksi www.sihti.fi. Liitäthän mukaan myös CV:si ja hakemuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.


Lisätietoja tehtävästä antaa:
Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Tuomas Lappalainen 
p. 050 444 4476
tuomas.lappalainen@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut