Ladataan

Myynnillinen asiakaspalvelija Salmisaareen, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 15.12.2016
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Asiakkaamme Kotimaan Energia on maanlaajuisesti toimiva itsenäinen sähköyhtiö. Kotimaan Energia on osa vuonna 1898 perustettua vakavaraista ja luotettavaa norjalaista Hafslund-konsernia, joka on Norjan suurin sähköverkkoyhtiö sekä merkittävä uusiutuvan energian tuottaja. 

Haemme nyt Helsingin Salmisaareen heidän toimistolleen kasvavaan tiimiin MYYNNILLISTÄ ASIAKASPALVELIJAA. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan ja kyseessä on vakituinen työsuhde. Töitä tehdään arkisin toimistoaikaan.

Työtehtäviin kuuluu uusien ja vanhojen asiakkaiden laadukas asiakaspalvelu puhelimitse. Uusasiakashankintaa ei työhön sisälly. Tehtävään kuuluu lisäksi asiakaspysyvyydestä huolehtiminen sekä positiivisen asiakaskokemuksen luominen.

Tehtävässä pärjää parhaiten henkilö, jolle asiakkaiden lähestyminen puhelimitse on mieluisaa ja luontevaa. Kaupallinen ajattelutapa koulutuksen tai työn kautta on suotavaa, samoin aiempi kokemus puhelintyöstä. Englanninkielen taito katsotaan myös eduksi.

Kotimaan Energia tarjoaa työntekijälle

-	Vakituisen työpaikan
-	Erinomaista työkokemusta kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä
-	Nuorekkaan ja dynaamisen tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen
-	Modernit toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella
-	Kuukausipalkan sekä mahdollisuuden vaikuttaa palkkaan myös provisioiden kautta

Mikäli olet tavoitteellinen, energinen sekä omaat hyvät kommunikointitaidot, voit olla juuri hakemamme henkilö. Hae työpaikkaa heti Sihdin nettisivujen kautta ja liitä mukaan CV.

Lisäkysymyksiin vastaa:
Rekrytointipalvelu Sihti Oy /  Susanne Gustafsson p. 050-444 4471 tai susanne@sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut