Ladataan

Myynnin ammattilainen, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 30.11.2016
Hakuaika päättyy: 14.12.2016
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Tervetuloa töihin Tampereen Sähkölaitos -konserniin! Saat 390 uutta työkaveria konsernissamme ja pääset palvelemaan suurta määrää kuluttaja- ja yritysasiakkaita. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan näköalapaikalta. Saat työskennellä monipuolisten energiatuotteiden parissa ja autat omalla panoksellasi tekemään asiakkaidemme arjen helpommaksi. 

Nyt etsimme Asiakkuudet-yksikköön

MYYNNIN AMMATTILAISTA

Työ koostuu monipuolisista kaukolämmön ja muiden energiatuotteiden myyntitehtävistä. Keskeistä on työskennellä luontevasti yhteistyössä eri sidosryhmien, kuten kuntien, rakennusliikkeiden ja tontinsaajien kanssa. Rekrytoitava henkilö osallistuu kaavoitusprosesseihin ja vastaa kaavoittajien kanssa tehtävän yhteistyön toimivuudesta.

Edellytämme hakijoilta kaupallista tai teknistä koulutusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus kaavoituksesta, LVI- tai energia-alalta katsotaan eduksi. 

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamista monipuolisessa ja vakaassa energia-alan yrityksessä. 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 14.12.2016 mennessä www.sihti.fi. Lisätietoja antaa Jussi Ylönen puh. 046-876 0313, jussi.ylonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut