Ladataan

Myynnin projektipäällikkö, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 17.12.2015
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

25-vuotisjuhlavuottaan viettävä Tampere-talo on sisällöltään Suomen monipuolisin kulttuuri- ja kongressikeskus, joka tuottaa vuosittain lähes 700 erilaista tapahtumaa oopperasta ja balettivierailuista lastenkulttuuriin, rock- ja pop-konsertteihin, kokouksiin, messutapahtumiin, seminaareihin sekä kansainvälisiin kongresseihin. Sen lähes 700 tapahtumassa käy vuosittain 355 000 kävijää. Talossa on vieraillut historiansa aikana 6,89 milj. erillistä kävijää. Tampere-talon liikevaihto ja muut tuotot olivat vuonna 2014 yhteensä 13,4 milj. euroa. Käynnissä olevan toiminnallisen uudistushankkeen myötä Tampere-taloon rakennetaan uutta sekä remontoidaan vanhaa. Tove Janssonin originaaliteoksista koostuva maailman ainoa ja ensimmäinen Muumimuseo avataan Tampere-talon tiloissa toukokuussa 2017. Uudistushankkeen yhteydessä Taloon rakennetaan myös uusia tapahtumatiloja, ravintolapalveluita, myymälä sekä mm. Tove Janssonin kirjallisesta tuotannosta koostuvat lukukirjasto. 

Uudistuva Tampere-talo hakee joukkoonsa tapahtumien, kulttuurin ja ihmisten kohtaajia, jotka loistavat ammatissaan ja vakuuttavat asiantuntijuudellaan. 

Tampere-talo hakee palvelukseensa myynnin ja markkinoinnin ammattilaista eli

MYYNNIN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ 

Ulospäinsuuntautuneena myynnin projektipäällikkönä sinulla on avainrooli uudistuvan Tampere-talon tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä ja kauniisti paketoituina kokonaisuuksina osaat ohjata ne oikeaan suuntaan kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille yhdessä Tampereen taidemuseon uuden Muumimuseon ja Tampere Filharmonian kanssa. Teet aktiivista myyntityötä ryhmäasiakkaille kotimaassa ja ulkomailla ja vastaat erityisesti uusista kasvutavoitteista Aasian ja Venäjän markkinoilla.

Myynnin projektipäällikkönä vastaat Tampere-talon toimijoiden yhteisesti hallinnoiman lahjatavaramyymälän toiminnasta ja tavoitteista sekä muiden yhteisten tuotteiden ja palveluiden kehityksestä. Työskentelet Tampere-talon myynti- ja markkinointipäällikön alaisuudessa, mutta toimit kiinteässä yhteistyössä Tampereen taidemuseon ja Tampere Filharmonian kanssa. Myynnin projektipäällikkö on uusi tehtävä kaikissa ko. organisaatioissa.

Edellytämme sinulta
-	myyntiin ja markkinointiin liittyvää kaupallista koulutusta 
-	kokemusta vähittäiskaupasta ja/tai myymälätoiminnasta sekä niihin liittyvistä IT-järjestelmistä
-	intohimoa kulttuuria, taidetta ja tapahtumatuotantoja kohtaan
-	asiakaspalveluhenkisyyttä
-	suomen ja englannin kielen erinomaista kirjallista ja suullista taitoa, muu kielitaito on eduksi

Eduksi lasketaan
-	soveltuva korkeakoulututkinto
-	erityisesti Japanin, mutta myös muiden Aasian maiden ja esim. Venäjän kulttuurin ja myynnin kokemus
-	Tove Janssonin taiteen ja muumien tuntemus


Lisätietoja antavat myynti- ja markkinointipäällikkö Marjut Heinonen 9.12. ja 11.12 puh. 040 5540 699 sekä museojohtaja Taina Myllyharju 7.12. klo 15–16 ja 9.12. klo 15–16 puh. 040 801 6665.

Yhteydenotot muina ajankohtina Katja Smolander, Rekrytointipalvelu Sihti Oy puh. 050 354 6980.

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.12.2015 mennessä www.sihti.fi. 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut