Ladataan

Myynti- ja Markkinointihenkilö Vepro Oy:lle, Riihimäki

Perustiedot

Sijainti: Riihimäki
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 18.09.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhde alkaa: 04.09.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5h

Kuvaus

VEPRO OY on perheyritys, jonka Raimo Saarinen perusti Riihimäelle vuonna 1972. Päätoimialueemme ovat Euroopan markkinoilla, joille toimitamme lisävarusteita kaikkiin suosittuihin hyötyajoneuvoihin. Valmistamme tuotteita jälkimarkkinoille sekä alihankintana hyötyajoneuvoteollisuudelle. Yli 90% tuotannostamme menee vientiin. Olemme erikoistuneet muovituotteiden alipaine- ja lämpömuovaukseen.

Kotimaan markkinoille tarjoamme muovituotteidemme lisäksi runsaan valikoiman hyötyajoneuvojen lisävarusteita aina aurinkolipoista, rosterisiin lisävarusteisiin sekä kojetaulunpöydistä kattospoilereihin. Toimitamme tuotteita ympärimaan jälleenmyyntiin sekä palvelemme asiakkaitamme verkkokaupan kautta. Katso lisätietoa www.vepro.fi.

Haemme nyt Vepro Oy:lle uutta kollegaa myyntiin mutta myös kehittämään markkinointia sekä luomaan uusia markkinointikanavia sosiaalisen media kautta.
It-taitosi ovat ajan tasalla ja tunnet sosiaalisen median maailman. Voit olla jo kokenut myynnin ammattilainen tai alalle pyrkivä, tärkeintä on halu tehdä tuloksellista työtä asiakasrajapinnassa sekä kasvotusten että muita kanavia käyttäen. Tietysti et myöskään kaihda rutiineja ja paperityötä koska perheyrityksessä työkuvasi on monipuolinen. Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti englanniksi, myös tekninen sanasto on hallussa.

Tehtävän painopiste on kotimaan markkinoissa, pidät yhteyttä asiakkaisiin, laadit tarjouksia, otat vastaan tilauksia ja löydät uusia asiakkaita. Osallistut myös tapahtumiin ja kehität yrityksen näkyvyyttä. Kotimaan markkinoiden lisäksi kansainvälinen myyntikenttä tulee osaksi toimenkuvaa ja matkapäiviä tulee sekä kotimaassa että ulkomailla, asiakaskannan ollessa laaja. Tämän lisäksi työkuvaan kuuluu monipuoliset toimistotyöt kuten tuotteiden päivittäminen nettisivuille ja erp-järjestelmään (Lemonsoft).

Veprolla pääset kehittämään ja kehittymään, alan arvostetussa ja kasvun keskellä olevassa yrityksessä. Kansainvälinen näköalapaikka alan ykköstoimijan riveissä on sinun, jos tunnistit itsesi kuvauksesta. Haethan tehtävää mahdollisimman pian sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Kysymyksiin vastaa Adecco Finland Oy;n Heidi Metsäterä, p. 050 444 4487 tai heidi.metsatera@adecco.fi. 
 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut