Ladataan

Myyntiassistentti, Valkeakoski

Perustiedot

Sijainti: Valkeakoski
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 26.09.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Emport Oy on vuodesta 1989 toiminut suomalainen perheyritys, joka tuo maahan markkinoiden kattavimpiin lukeutuvaa valikoimaa erilaisia levytuotteita ja reunanauhoja. Asiakaskuntaamme kuuluu paljon huonekalu-, keittiö-, kaluste- ja erikoiskalusteteollisuuden toimijoita sekä puuseppiä.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Emport Oy:lle Valkeakoskelle asiakaspalveluhenkistä MYYNNIN ASSISTENTTIA äitiyslomasijaisuuteen. 

Assistenttina tehtäviisi kuuluvat muun muassa:
- tilausten ja tarjouspyyntöjen käsittely myynnin tukena
- tarjousten päivittäminen
- kuljetustilaukset
- uusien asiakkaiden kartoitus
- taloushallinnon loma-aikojen tuuraus

Valittavalta henkilöltä edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa sekä Excelin ja muiden Office-ohjelmien käyttötaitoa. Toivomme hakijoilta myös joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Taloushallinnon sijaisuuksissa sinulle on hyötyä aikaisemmasta kokemuksesta laskutuksesta, ostoreskontrasta, pankin aineistohauista, ulkomaan laskuista ja Visma Nova-ohjelman käyttökokemuksesta.

Työt alkavat lokakuussa ja jatkuvat vuoden 2019 elokuuhun saakka. Työssä on mahdollisuus päästä käyttämään myös omaa erityisosaamista ja kehittämään tehtävänkuvaa oman osaamisen mukaan. Kiinnostuitko? Laita hakemus pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut