Ladataan

Myyntihenkilöitä, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 22.12.2016

Kuvaus

Haemme asiakkaallemme Markkinointiakatemia Oy:lle myyntihenkilöitä Tampereelle puhelimitse tapahtuvaan asiakaslähtöiseen myyntityöhön. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta myynnistä, mutta tuloshakuinen myynnillinen asenne on välttämätön. Voit olla nuori tai jo myyntityöstä kannuksensa hankkinut ammattilainen. http://www.markkinointiakatemia.fi/


Tarjoamme: 

-Kilpailukykyisen palkkauksen, 1400 €/kk + myyntiprovisiot. Aluksi tavoitepalkkasi on 3000 €/kk, mutta työssä kehittyessäsi sinulla on mahdollisuus huomattavasti kovemmille ansioille. Myyjiemme keskiansio on 4500 €/kk.

-Laadukkaat tuotteet, mm. Google, Bing, some-mainonta, kotisivut ja verkkokaupat sekä tekniset ja mainonnalliset ratkaisut. 

-Tiimin tuen ja hyvän yhteishengen 

-Horisontaali organisaatio, jossa jokaisella on vastuuta ja vapautta. Toimimme uudella tavalla jossa työntekijät ja työ ovat keskiössä esimiesten sijaan.

- Työn johon voit itse vaikuttaa. Tapamme toimia ja tehdä on tutulla kentällä täysin muista poikkeava. Toteutuksiemme laadun pystyt myös itse varmistamaan ja tulet olemaan merkittävässä roolissa tämän kannalta.

-Työaika arkisin klo 8-16


Hae tehtävää jos olet myyntihenkinen, haluat kehittää itseäsi ja haluat työhön myynnin ja markkinoinnin pariin. Tässä on mahdollisuutesi päästä työskentelemään aidossa, avoimessa ja motivoivassa työyhteisössä jossa oikeasti pääset vaikuttamaan ja rakentamaan omia asiakkuuksiasi. 


Lähetä hakemuksesi pian, teemme haastatteluita jo hakuaikana.


Tiedustelut: Jyrki Silius, Rekrytointipalvelu Sihti Oy, p. 050 444 4480 tai jyrki.silius@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut