Ladataan

Myyntineuvottelijoita, Lahti

Perustiedot

Sijainti: Lahti
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 23.05.2017
Toimiala: Talous

Kuvaus

Gainer on tehokas ja taipuisa vähän päälle kolmekymppinen asiakkuusmarkkinointiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa kumppaneilleen ja työntekijöilleen laatua, luotettavuutta ja lisäarvoa jokaisessa kohtaamisessa. Työllistämme noin sata energistä myynnin ja markkinoinnin ammattilaista Helsingin ja Lahden toimipisteissämme. Olemme ylpeitä siitä, että olemme loistavia myymään. Olemme myös kunnianhimoisia ja treenaamme itseämme yhä paremmiksi joka ikinen päivä. Tänä vuonna Gainer Oy valittiin kymmenettä kertaa Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon. Gainer Oy on tutkitusti hyvä ja reilu työnantaja. 

Oletko juuri sinä tulevaisuuden tähti? Oletko etsimässä uusia haasteita tai kenties ponnahduslautaa urallesi? Meillä on ratkaisu. Haemme asiakkaallemme Lahden toimipisteeseen motivoituneita myyntineuvottelijoita, joilla on rohkea ennakkoluuloton asenne itse työhön ja oikeanlaista tulosnälkää. Tehtävä on monipuolinen myynnin ja markkinoinnin näköalapaikka. 

Toivomme sinulta:
- Aitoa kiinnostusta myyntityötä kohtaan
- Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
- Halua ja pitkäjänteisyyttä kehittyä myyntityön ammattilaiseksi
- Energistä asennetta

Tehtävässä menestyminen edellyttää halua tehdä tuloshakuista myyntiä ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Olet positiivinen, erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla varustettu myyntipersoona, eivätkä hankalatkaan asiakaspalvelutilanteet saa hymyäsi hyytymään. Puhut sujuvasti suomen kieltä, muu kielitaito on eduksi. 

Aikaisempi myynti- tai asiakaspalvelukokemus on eduksi, mutta ei välttämätön. Tehtävä sisältää palkallisen ja kattavan perehdytyksen, sekä jatkuvan valmennuksen. Myyntityössä persoonasi on CV:täsi tärkeämpää. 

Tehtävä alkaa vuokratyösuhteena, mutta tekijälle on luvassa vakituinen työpaikka Gainer Oy:ssä.

Tehtäviisi kuuluu:
Tehtäviisi kuuluu asiakasyrityksien palveluiden ja tuotteiden myynti valituille kohderyhmille puhelimitse. 

Tarjoamme sinulle:
Mielenkiintoisen tehtäväkentän ammattitaitoisessa ja arvostetussa työyhteisössä, joko osa- tai kokoaikaisesti. Sinulla on myös oiva tilaisuus päästä kehittymään ja loistamaan työssäsi, lisäksi pääset itse omalla työlläsi vaikuttamaan palkkaasi pohjapalkan + tulospalkkion/provision kautta. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Toimi ripeästi, mikäli tunnistit itsesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Ala-Röyskö, Myyntipäällikkö, p.040 8288914 henri.ala-roysko@adecco.fi,


Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut