Ladataan

Myyntineuvottelijoita, Sotkamo

Perustiedot

Sijainti: Sotkamo
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 12.05.2019
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Holiday Club Resorts Oy:llä on 32 lomakohdetta, joista 24 sijaitsee Suomessa, kaksi Ruotsissa ja kuusi Espanjassa. Suomen kohteista seitsemässä on myös kylpylähotelli. 
Lisätietoja: www.holidayclubresorts.com/fi/ 

Etsimme nyt asiakkaamme toiminnan kasvaessa 

MYYNTINEUVOTTELIJOITA

Katinkullan tiimin vahvistukseksi kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja mahdollisuus kehittyä myynnin ammattilaiseksi.

Holiday Club Resorts Oy tarjoaa työntekijöilleen mahtavat edut, erittäin kilpailukykyisen pohjapalkan sekä provisiomallin kautta mahdollisuuden edetä vieläkin parempiin ansioihin. Aloitusvaiheessa turvattu ansiotaso 3000 € / kk.   

Etsimme aktiivisia, kehittymishaluisia ja tuloshakuisia henkilöitä. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä kuunnella asiakasta sekä kunnianhimoista asennetta. Nautit uusien ihmisten tapaamisesta ja itsesi likoon laittamisesta. Paineenkin alla kykenet dynaamiseen tekemiseen ja tähtäät tuloksiin. Tehtävä ei edellytä alan koulutusta, mutta kokemus myyntitehtävistä katsotaan eduksi. Ennen kaikkea etsimme persoonaa ja asennetta, joka haluaa menestyä tehtävässään ja sitoutua osaksi mahtavaa työporukkaa. 

Myyntineuvottelijana tulet tapaamaan asiakkaita, joiden kanssa Holiday Clubin markkinointitiimi on sopinut sinulle tapaamisen. Saat työhön kattavan perehdytyksen. Tämän lisäksi saat jatkuvan tuen sekä valmennuksen omalta tiimiltäsi ja esimieheltäsi. 

Työt alkavat kesäkuun alussa. Laitathan hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
  
Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Lappalainen, p. 050 444 4476.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut