Ladataan

Myyntipäällikkö konepajateollisuuden pariin, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere, Oulu, Vaasa, Turku, Seinäjoki, Jyväskylä, Hämeenlinna
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 06.09.2017
Hakuaika päättyy: 26.09.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Machinery Oy on juuriltaan suomalainen yritys, joka on vakiinnuttanut asemansa Suomen johtavana teknisen tukkukaupan ja palvelujen tuottajana. Toimialaamme kuuluvat koneiden ja teknisten tarvikkeiden maahantuonti, markkinointi, asennus, korjaus- sekä huoltopalvelut kolmella eri liiketoiminta-alueella: voimantuotto, rakennuskoneet, metallintyöstökoneet. Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin suuretkin yritykset kaikilta teollisuuden ja rakennusteollisuuden aloilta sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijat. Vahvuuksiamme vahvan markkina-aseman ja osaavan henkilöstön ohella ovat kattava tuote- ja palvelutarjonta sekä valtakunnallinen toimipiste- ja kumppaniverkosto. Tahdomme saada aikaan konkreettisia muutoksia suomalaisessa kilpailukyvyssä.

Etsimme nyt asiakkaallemme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ osaksi lastuavien koneiden myyntitiimiä. Työ on liikkuvaa työtä omalla alueella, mahdollisuus etätyöhön, joten työ ei ole paikkakuntasidonnainen. Työ on vakituinen ja kokoaikainen ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyritykseen.

Etsimämme henkilö on jo myyntitehtävistä kokemusta hankkinut tekijä. Sinulla on olemassa olevat verkostot ja halu kasvattaa omaa asiakassalkkuasi. Et vierasta liikkuvaa työtä, vaan nautit asiakastapaamisista ja uusien asiakkuuksien voittamisesta. Sinulla on aito mielenkiinto koneisiin sekä laitteisiin ja haluat myös kehittää osaamistasi. Persoonaltasi olet positiivinen ja työtä pelkäämätön tekijä. Tuloshakuisuus ja tavoitteisiin tähtääminen kuuluu luonteeseesi ja haluat tehdä töitä saavuttaaksesi tavoitteet. Pystyt tekemään työtä tarvittaessa myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Työtehtäviisi kuuluu asiakasyrityksen lastuavien koneiden myyntityö. Liikut kentällä asiakkaissa, vastaat olemassa olevista asiakkuuksista omalla alueellasi sekä asiakassalkkusi kasvattamisesta. Osallistut yhdessä tiimin kanssa alan messuille sekä tapahtumiin.

Tarjoamme sinulle erittäin kannustavan palkkauksen lisäksi, mahdollisuuden päästä osaksi tunnettua brändiä. Kannustamme sinua kasvattamaan osaamistasi yhä laajemmaksi. Osaamisen kasvaessa, sinulla on mahdollisuus kasvattaa myös vastuualuettasi ja pääset etenemään urallasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Konsultti Tiinaleena Anttila tel. 050 386 9841. Hae paikkaa rekisteröitymällä hakijaksi  www.adecco.fi viimeistään 26.9.2017.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut