Ladataan

Myyntipäällikkö, Jyväskylä

Perustiedot

Sijainti: Jyväskylä
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 10.12.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Menestyvien yritysten toiminnan takaa osaava henkilöstö, joka toimii tehokkaasti, tuottaa laadukasta jälkeä ja nauttii aikaansaannoksistaan. Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Meillä Adeccolla intohimonamme on löytää ja valita oikeat henkilöt.

Liiketoimintamme kasvaessa voimakkaasti, etsimme Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan koko palvelutarjontamme aktiivisesta myynnistä Keski-Suomen talousalueella. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Sinulla on kokemusta aktiivisesta B2B myynnistä ja rekrytointiprosessien hoitamisesta.

Olet erittäin myyntihenkinen ja viihdyt asiakasrajapinnassa. Nautit ihmisten parissa toimimisesta ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Olet oma-aloitteinen, vakuuttava, tarkka ja paineensietokykysi kestää tiukemmatkin tilanteet. Kokemus asiakkuuksien hoidosta auttaa sinua tehtävässä menestymisessä. Englannin kielitaitosi on vahva, sinulla on hyvät IT-taidot ja tunnistat sosiaalisen median hyödyt, kanavat ja mahdollisuudet työssäsi. Keski-Suomen talousalueen tuntemus ja valmiit suhteet alueen yrityksiin ja sidosryhmiin on plussaa. Olet aidosti kiinnostunut ihmisistä sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Asiakkaan tarpeiden ymmärrys ja palo tuottaa lisäarvoa asiakkaille ajavat sinua eteenpäin. Sinulla on ajokortti ja auto käytössäsi.

Teet työtäsi mielelläsi itsenäisesti ja tiimissä, haluat kehittyä ja janoat hyviä tuloksia. Olet aktiivinen ja otat innokkaasti tarjoamamme haasteet vastaan. Kykenet laadukkaasti ja ammattimaisesti hoitamaan useita projekteja samanaikaisesti niin että langat pysyvät käsissäsi. Nautit siitä, että tilanteet vaihtuvat nopeasti ja pystyt tarvittaessa joustamaan hakijoiden ja asiakkaiden tilanteiden mukaan. Yhteen hiileen puhaltaminen ja yhdessä onnistumisista iloitseminen on sinulle tärkeää.

Myyntityön lisäksi tehtäviisi kuuluu henkilöstön resursointi- ja rekrytointityö asiakasyrityksiimme. Etsit aktiivisesti uusia asiakkaita sekä hoidat ja kasvatat olemassa olevia asiakkuuksia. Kommunikoit työnhakijoiden, työntekijöiden ja yritysasiakkaiden kanssa luontevasti ja asiantuntevasti niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostitse, sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme näköalapaikan johtavassa, kansainvälisessä henkilöstöpalveluyrityksessä, sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Valittavalle henkilölle annamme kattavan perehdytyksen sekä Adeccon palveluihin että toimialaan. Sinua odottaa hauska ja kannustava työyhteisö, joka on sitoutunut yhteisen menestyksen saavuttamiseksi. Adeccossa arvostamme sinua omana itsenäsi.

Tarvitessasi lisätietoja tehtävästä voit soittaa Branch Manager Tea Heinolalle p. 0400-451039 tiistaisin tai torstaisin klo 16-17. Haethan paikkaa viimeistään 10.12.2017. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa sivujemme www.sihti.fi kautta. Muistathan kertoa myös palkkatoiveesi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut