Ladataan

Myyntireskontran hoitaja Lahteen, Lahti

Perustiedot

Sijainti: Lahti, Lahti
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 23.05.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen
Viikkotyöaika: 25h/vk

Kuvaus

Horze on pohjoismaalainen yksityisomistuksessa oleva yritys, jonka kasvu on noususuhdanteessa. Toimitamme ratsastajapuvut ja –varusteet niin harrastajille kuin heidän hevosilleen jokaiseen tarpeeseen. Tuotteitamme ovat erilaiset tekniset ja vapaa-ajan vaatteet nuorille aloittelijoille aina kilpaileville urheilijoille.

Työn kuvaus:
Etsimmekin nyt Horze:lle myyntireskontran hoitajaa. Tehtävä on määräaikainen syyskuun loppuun asti ja arvioitu viikkotyömäärä on 25h/vk. 

Laskutuksen ja myyntireskontran asiantuntijana hoidat myyntilaskutusta, sekä myyntireskontraa kokonaisuudessaan. Lisäksi hoidat maksumuistutusten lähettämisen ja saatavien raportoinnin, sekä valvot aktiivisesti perintäprosessia. Ymmärrät hyvin erilaiset myyntireskontran prosessit ja haluat kehittää niitä edelleen.

Odotamme sinulta:
- Hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Microsoft Dynamics-ohjelmien hallintaa
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta
- Käyttötuntemusta taloushallinnon yleisistä järjestelmistä
- Tarkkaa ja huolellista silmää

Eduksi laskemme aiemman työkokemuksen alalta.

Tehtäviisi kuuluu:
Tehtävässä menestyminen edellyttää numerotarkkuutta ja huolellisuutta. Sinulta löytyy kykyä ja motivaatiota omaksua uusia asioita. Pystyt tekemään työtäsi itsenäisesti, mutta olet silti tiimin aktiivinen jäsen. Sinulla on myös it-taidot hallussa, sekä hyvä organisointi- ja paineensietokyky. 
 
Tarjoamme sinulle:
Mielenkiintoisen ja laajan tehtäväkentän ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tarjoamme Sinulle myös loistavan oppimisympäristön jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi. Haethan heti, sillä paikka täytetään välittömästi sopivan hakijan löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Christopher Reijonen, p. 040 6326789, arkisin klo 8-16, christopher.reijonen@adecco.fi tai Henri Ala-Röyskö, myyntipäällikkö, p. 040 8288914, henri.ala-roysko@adecco.fi PE klo 15:00 – 16:00 välillä.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut