Ladataan

Ohjaaja, Paltamo, Paltamo

Perustiedot

Sijainti: Paltamo
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 04.12.2016
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen

Kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme Lasten- ja nuortenkoti Kimppa Oy:lle Paltamoon ohjaajaa kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työhön. Työhön kuuluu alaikäisten lasten ja nuorten ohjaus arkisissa tilanteissa. Työ on kolmivuorotyötä. 

Edellytämme tehtävässä alalle soveltuvaa tutkintoa (esim. sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa) sekä ajokorttia ja hygieniapassia. 

Edellinen kokemus lasten- ja nuorten parissa tehtävistä töistä luetaan suureksi eduksi. Tehtävässä pärjäämiseen tarvitset positiivisen asenteen, jämäkän työmoraalin, hyvät sosiaaliset taidot ja aurinkoisen luonteen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos olet mielestäsi kuvaamamme henkilö ja haluat aidosti kehittyä työssäsi, niin laita ihmeessä hakemusta tulemaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipalvelu Sihti, Miska Lahtonen 050 444 4482.

Tehtävään valitun henkilön on ennen työsuhteen aloittamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote (504/2002).

Lasten- ja Nuortenkoti Kimppa Oy on yksityinen lastensuojeluyksikkö, joka sijaitsee Paltamon Melalahdessa. Yksikkö toiminut samoissa tiloissa vuodesta 2007 alkaen. Kimppa tarjoaa turvallisen ja kodinomaisen kasvuympäristön huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimin sijoitetuille 7-18-vuotiaille lapsille ja nuorille. Tarvittaessa tuemme yli 18-vuotiaiden kasvun kehitystä jälkihuollolla.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut