Ladataan

Ohjelmapäällikkö, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 17.12.2015
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

25-vuotisjuhlavuottaan viettävä Tampere-talo on sisällöltään Suomen monipuolisin kulttuuri- ja kongressikeskus, joka tuottaa vuosittain lähes 700 erilaista tapahtumaa oopperasta ja balettivierailuista lastenkulttuuriin, rockin ja popin konsertteihin, kokouksiin, messutapahtumiin, seminaareihin sekä kansainvälisiin kongresseihin. Sen lähes 700 tapahtumassa käy vuosittain 355 000 kävijää ja historiansa aikana Talossa on vieraillut 6,89 milj. erillistä kävijää. Tampere-talon liikevaihto ja muut tuotot olivat vuonna 2014 yhteensä 13,4 milj. euroa. Käynnissä olevan toiminnallisen uudistushankkeen myötä Tampere-taloon rakennetaan uutta sekä remontoidaan vanhaa. Tove Janssonin originaaliteoksista koostuva maailman ainoa ja ensimmäinen Muumimuseo avataan Tampere-talon tiloissa toukokuussa 2017. Uudistushankkeen yhteydessä Taloon rakennetaan myös uusia tapahtumatiloja, uusia ravintolapalveluita, myymälä sekä mm. Tove Janssonin kirjallisesta tuotannosta koostuvat lukukirjasto. 

Uudistuva Tampere-talo hakee joukkoonsa tapahtumien, kulttuurin ja ihmisten kohtaajia, jotka loistavat ammatissaan ja vakuuttavat asiantuntijuudellaan. 

Tampere-talo hakee palvelukseensa kokenutta pääpromoottoria eli

OHJELMAPÄÄLLIKKÖÄ

Luovana ohjelmapäällikkönä vastaat Tampere-talon kulttuuriohjelmasta oman tuotannon sekä vuokratapahtumien osalta. Huolehdit idearikkaan kulttuuriohjelman vaikuttavuudesta, kehittämisestä ja kaikesta näihin liittyvästä myynnistä ja verkostoitumisesta. Tehtäväsi vastaat ohjelmasuunnittelusta yhdessä tuottajien kanssa. Kekseliäiden sisältöjen ja taiteellisten tuotantojen lisäksi vastaat taloudellisesta tuloksesta, toiminnan jatkuvasta kehittämisestä sekä asiakastyytyväisyydestä. Keskeistä työssäsi on työkalujen ja prosessien kehittäminen ja näiden eteenpäinvieminen. Suunnittelet kulttuurisisältöjen markkinointia, viestintää ja myynninedistämiskampanjoita yhteistyössä markkinointiosaston kanssa. Pääpromoottorina teet tiivistä yhteistyötä Tampere Filharmonian ja Tampereen Taidemuseon sekä muiden sidosryhmien kanssa. Johdat tyylillä ohjelmaosastoa ja toimit esimiehenä sen tuottajille sekä vastaat kaikista esityksiin liittyvistä sopimuksista. Ohjelmapäällikkönä toimit toimitusjohtajan alaisuudessa ja osallistut Tampere-talon strategiseen ja liiketoiminnan suunnitteluun sekä erityisprojekteihin osana johtoryhmätyöskentelyä.

Edellytämme sinulta
-	laaja-alaista musiikin, esittävien taiteiden ja kulttuurin tuntemusta sekä monipuolisia verkostoja sekä kokemusta promoottorina toimimisesta
-	kokemusta vaativista tapahtumatuotannoista sekä sopimus- ja neuvotteluosaamista
-	kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä
-	suomen ja englannin kielen erinomaista kirjallista ja suullista taitoa; muu kielitaito eduksi
-	projektinhallintaa, esimies- ja johtamistaitoja
-	liiketoimintajohtamista ja tuloksentekokykyä
-	hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaitoja

Eduksi lasketaan 
-	alan koulutus ja/tai korkeakoulututkinto 
-	IT – osaaminen
-	strategiajohtamistaito
-	vahva kehittämisote

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Paulina Ahokas 10.12. klo 15–16 ja 15.12. klo 14–15 puh. 040 551 1551 sekä kehityspäällikkö Pia Mutanen 7.12. klo 15–16 ja 14.12. klo 15–16 puh. 040 564 1187.

Yhteydenotot muina ajankohtina Katja Smolander, Rekrytointipalvelu Sihti Oy puh. 050 354 6980.

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.12.2015 mennessä www.sihti.fi. 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut