Ladataan

Oppimishaluinen tuotantotyöntekijä Sisu Autolle, Raasepori

Perustiedot

Sijainti: Raasepori
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 01.10.2018
Hakuaika päättyy: 14.10.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40 h

Kuvaus

SISU on suomalaisen kuljetusvälineteollisuuden huipputuote.

Yrittäjävetoinen, vahvassa kasvussa oleva Sisu Auto  suunnittelee, markkinoi, myy ja valmistaa Sisu kuorma-autoja. Konsernin palveluksessa olevien runsaan 100 erikoistuneen ja sitoutuneen henkilön lisäksi työllistämme välittömästi runsaat 300 yhteistyökumppaneittemme kotimaassa työskentelevää tuotanto- ja jälkimarkkinointihenkilöä.


Etsimme Sisu Autolle Karjaalle hyvän asenteen, motivaation ja työmoraalin omaavia työntekijöitä metallialan töihin. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtäviin saa kattavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on halu oppia ja kehittyä sekä valmius sitoutua kuorma-autojen valmistukseen pitkälle tulevaisuuteen. Metallialan koulutus tai työkokemus metallialan töistä katsotaan eduksi.

Työtehtäviisi kuuluu erilaiset kuorma-autojen valmistukseen liittyvät tehtävät, joihin perehdytetään työn ohessa.

Tarjoamme sinulle työn mukavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden siirtyä Sisu Auton palvelukseen puolen vuoden henkilöstövuokrauksen jälkeen. Lisätietoja antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut