Ladataan

Osa-aikainen iltasiivooja Tuusulaan, Tuusula

Perustiedot

Sijainti: Tuusula
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 31.10.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen

Kuvaus

Asiakkaamme hakee tiimiinsä kiinteistöjen ylläpitosiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopimuksen mukaan ja tarjolla on 2 iltavuoroa/viikko kello 16.00 alkaen tai sopimuksen mukaan (molemmat n. 3 tunnin kohteita ). Lisää iltakohteita esim viikonloppuisin on mahdollisuus tehdä ja niistä sovitaan erikseen.

Siivouskohteet sijaitsevat Tuusulassa. Pääasiallinen työtehtävä on lattioiden pesu yhdistelmäkoneella, tehtävään opastetaan eikä tarvitse koneenkäytöstä ennestään työkokemusta.

Siivooja aloittaa työssään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Hyvä mahdollisuus esim opiskelijalle tai lisätyötä hakevalle.

Jotta tehtävässä menestyy ja viihtyy tulisi hakijalla olla:

- oma auto käytettävissä jotta kohteisiin pääsee 
- mielellään työkokemusta siivouksesta
- reippautta ja tarmoa tarttua erilaisiin työtehtäviin
- valmiutta itsenäiseen työskentelyyn
- hyvä suomenkielentaito
- hyvä fyysinen kunto


Palkkaus: kiinteistöpalvelualan TES  peruspalkka tes 2, (mahdolliset peruspesut ym vaativammat tehtävät tes 3 ja 4 käytössä )

Rekrytointipalvelu Sihti Oy on henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin notkea ammattilainen. Toteutamme johtajien ja asiantuntijoiden osuvia rekrytointeja, suorahakuja ja henkilöstövuokrausta. Olemme yritysten johdon ja henkilöstön kokonaisvaltainen kumppani. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös liiketoiminnan kehittämispalvelut ja soveltuvuuden arvioinnit. Rekrytointipalvelu Sihti Oy on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut