Ladataan

Osa-aikainen menekinedistäjä pääkaupunkiseudulle, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 30.11.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen

Kuvaus

Etsimme asiakkaallamme menekinedistäjää osa-aikatöihin pääkaupunkiseudun alueelle. Saattaa tulla myös keikkoja pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Työ on soviteltavissa omiin aikatauluihisi ja sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle! Aloitus olisi heti. 

Odotamme sinulta yhteistyökykyä, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona, etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan myös englanniksi tai ruotsiksi. Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuuden, koska työtä tehdään eri toimipisteissä. Työkohteiden väliltä maksetaan kilometrikorvausta 0,42€/km verottajan ohjeistuksien mukaisesti. Lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta. 

Menekinedistäjän tehtäviin kuuluu pääkaupunkiseudun eri myymälöissä myyntiosastojen kasaamista ja järjestelyä, hyllytystä, hinnoittelua ja erilaisia kampanjoiden rakentamista. Tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden, sekä huolehdit tuoteosaston ilmeen siisteydestä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan noin 1-2 vuoroa viikossa. Vuorot ovat muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön sekä mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja aikatauluttamaan ne joustavasti muiden menojesi mukaan.

Laita hakemusta pian tulemaan, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Nhung Doan nhung.doan@adecco.fi. 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut