Ladataan

Osa-aikainen toimistotyöntekijä, Jyväskylä

Perustiedot

Sijainti: Jyväskylä
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 17.09.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen

Kuvaus

Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista toimistotyöntekijää. Toimistotyöntekijän tehtäviin kuuluu tilausten ja laskujen käsittelyä, laskutusta, myymälässä avustamista, sähköposteihin vastaamista ja muita tavanomaisia toimistorutiineja. Tavallisella viikolla töitä kahtena tai kolmena päivänä viikossa n. 6-8h/pv, loma-aikoina mahdollisuus tehdä täyttä työviikkoa.

Toivomme löytävämme näppärän toimistotyöntekijän, joka on kotonaan tietokoneen ääressä ja asiakkaiden kanssa yhteistyössä toimiessa. Office-ohjelmien hyvä hallinta on työssä tarpeen. Eduksi on, jos olet käyttänyt aiemmin taloushallinnon ohjelmistoja. Etsimme yhteistyökykyistä, oma-aloitteista ja tekevää työntekijää. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Sopiva koulutustausta (tai parhaillaan käynnissä olevat opinnot) voivat olla esimerkiksi merkonomin tai tradenomin opinnot.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Jyväskylän Sihdiltä Mika Salminen, 050-4444428 tai mika.salminen@sihti.fi. Kyseessä on vuokratyö, eli työsuhde solmitaan työntekijän ja Sihdin välille. Hakuaika päättyy 17.9., joten hae tehtävää pikaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut