Ladataan

Osa-aikainen työntömastokuski, Vantaa, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa, Helsinki, Sipoo, Espoo, Kerava
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 04.07.2018
Hakuaika päättyy: 31.07.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 16.07.2018
Työsuhde loppuu: 30.09.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 0-20

Kuvaus

Haemme asiakkaamme kanssa yhteistyössä osa-aikaista logistiikkatyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työntekopaikka sijaitsee lentokentän läntisellä puolella Viinikanmetsän alueella.
  
Etsimämme henkilö on kokenut varastotyöntekijä, jolla on työntömastotrukin ajotaito hallussa. Hyvä fyysinen kunto auttaa pärjäämään tässä tehtävässä. Yrityskielenä on suomi, jonka myötä edellytämme hyvää suomen kielen osaamista.
  
Työtehtäviisi kuuluu työntömastolla vastaanoton tyhjentäminen, aktiivipaikkojen täyttäminen ja täyslavalähetykset. Tarpeen mukaan työtehtävääsi voi kuulua lisäksi keräys- tai pakkaustehtäviä.

Oletko työntömastotaitoinen kaveri, joka on vailla osa-aikasta työpaikkaa esimerkiksi päivätöiden ohelle? Tässä on mahdollisuutesi lisätienestiin, ilmianna itsesi jättämällä rohkeasti hakemus! Voit myös suoraan olla yhteydessä hakuprosessista vastaavalle henkilölle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen emma.vuorenmaa@adecco.fi. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo haun aikana.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut