Ladataan

Osa-aikaisia ilta- ja yövuoroja pesulassa, Espoo

Perustiedot

Sijainti: Espoo
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 16.12.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen

Kuvaus

Etsitkö omaan elämäntilanteeseesi sopivaa lisätyötä tai tykkäätkö valvoa öisin? Haemme asiakasyrityksellemme Espooseen työntekijöitä ilta- ja yövuoroihin. Vuoroja on tarjolla maanantai-perjantai välisenä aikana ja vuoroja. Iltavuorot ovat klo 14-22 ja yövuorot klo 22-07.

Työtä tehdään mattopesulassa, jossa työ on fyysisesti raskasta. Aiempaa kokemusta ei edellytetä, vaan reippaalla asenteella ja hyvällä kunnolla tehtävistä selviää mainiosti. Ohjeistus työssä annetaan suomeksi, joten ymmärräthän ja puhuthan suomea jonkin verran.

Työpaikka sijaitsee Kehä III varrella ja julkisilla pääsee kulkemaan ainakin Espoon Keskuksesta.

Tarjoamme sinulle työn mukavassa työporukassa, tekstiilihuoltoalan TES:n mukaisen palkkauksen ja töitä sopivasti oman elämäntilanteesi mukaan.

Työ sopii hyvin opiskelijalle, lisätyötä etsivälle tai fyysisestä työstä pitävälle, vaikka ainoaksi työksi. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti alkuun ja mahdollisesti myöhemmin kokoaikaisesti.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten laitathan nopeasti hakemusta tulemaan! Lisätietoja voit kysyä HR-konsultti Nhung Doanilta, nhung.doan@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut