Ladataan

Keräilijöitä Espooseen, Espoo

Perustiedot

Sijainti: Espoo
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 22.08.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen

Kuvaus

 
 
Haemme asiakkaallemme Espoon Mankkaalle osa-aikaisia ja kokoaikaisia varastotyöntekijöitä keräilytehtäviin. Työ edellyttää erityistä tarkkuutta, vastuullista työotetta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. 
 
Määräaikainen työ alkaa heti sopimuksen mukaan ja sitä on tarjolla syyskuun loppuun 2017 asti. Työtä on osa-aikaisille 20 h/ viikko ja kokoaikaisille 37,5 h/viikko. Työvuorot pääasiassa iltapainotteisia arkisin kello 14-22 tai 15-23. 
 
Palkkauksena noudatetaan Kaupan alan varastotyön työehtosopimusta.
 
Haemme joukkoomme positiivista ja energistä tiimityöskentelijää. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kerätä kokemusta varastotyöstä mielenkiintoisella toimialalla. Saat työssäsi kattavan perehdytyksen, mukavan työyhteisön sekä kaupan alan työehtosopimuksen mukaisen palkan.

 
Jos tämä määräaikainen varastotyöntekijän paikka tuntuu omalta, laita pikaisesti hakemus. Lisäkysymykset Maiju Pussinen / Rekrytointipalvelu Sihti, maiju.pussinen@adecco.fi. tai Susanne Gustafsson p. 050-444 4471 tai susanne@sihti.fi
 
Rekrytointipalvelu Sihti Oy on henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin notkea ammattilainen. Toteutamme johtajien ja asiantuntijoiden osuvia rekrytointeja, suorahakuja ja henkilöstövuokrausta. Olemme yritysten johdon ja henkilöstön kokonaisvaltainen kumppani. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös liiketoiminnan kehittämispalvelut ja soveltuvuuden arvioinnit. Rekrytointipalvelu Sihti Oy on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut