Ladataan

Ostaja kesätyöhön, Teknikum Oy, Sastamala

Perustiedot

Sijainti: Sastamala
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 31.03.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Teknikum on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri maailmaa. Yhtiö on perustettu vuonna 1989. Teknikum konserniin kuuluvat Teknikum Oy Vammalan tehdas, Teknikum Oy Kiikan tehdas ja Teknikum Sekoitukset Oy Keravalla. Sekä lisäksi tuotantoyhtiö Kiinassa ja myyntiyhtiö Saksassa. Konsernin henkilöstömäärä on noin 400 henkilöä ja sen liikevaihto n. 50 miljoonaa euroa.

Haemme kesätyöntekijää Ostajan työhön Teknikum Oy:lle Sastamalaan. 
Kokemus hankintatehtävistä on eduksesi, mutta ei välttämätön. Käytössä olevan Sonet-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön perehdytetään ja kollegan tuki on aina vähintään puhelimen päässä. 

Toivomme hakijoilta: 
-Hyviä IT-perustaitoja 
-Aikaansaavaa ja tavoitteellista työskentelytapaa  
-Hyvää yhteistyökykyä ja paineensietokykyä 
-Kokemusta jonkun ERP-järjestelmän käytöstä

Eduksi katsomme AMK- tai yliopisto-opinnot soveltuvilta koulutusaloilta sekä mahdollisuuden työskennellä Teknikumilla myös muina loma-aikoina ja tulevina kesinä. 
Työn suunniteltu kesto on 1.5. – 30.9.2017, mutta ajoissa on joustoa valittavan henkilön tilanteen mukaan, joten laita meille hakemus jossa ilmoitat millä aikavälillä voit työskennellä.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa: Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Salla Pyhäjärvi, 050 444 4425, salla.pyhajarvi@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut