Ladataan

Ostoassistentti, Tammer-Tukku Oy, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 29.06.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Vuonna 1954 perustettu Tammer-Tukku Oy on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Jatkuvasti uusiutuva noin 20 000 tuotteen valikoimamme kattaa kuluttajan tarpeet hittituotteista kotona päivittäin käytettäviin tuotteisiin. Liikevaihtomme on yli 89 M€ ja olemme ylpeitä voidessamme työllistää lähes 200 kuluttajatuoteammattilaista. Jo kolmannessa polvessa toimivana perheyrityksenä uskomme pitkiin asiakassuhteisiin ja yhteistyökumppanuuksiin.
 www.tammertukku.fi/yritys

Haemme nyt OSTOASSISTENTTIA Tampereen toimipisteeseemme

Ostoassistenttina työskentelet tuotepäällikön työparina ja vastaat mm. auto- ja pienraudan tuoteryhmien ostotilauksista. Ympärivuotisten tuotteiden lisäksi vastaat myös kausituotteiden kuten grillauksen ja koristevalojen ostotilauksista. Tehtävänkuvaasi kuuluvat ostotilausten tekemisen lisäksi toimitusprosessin seuranta, yhteydenpito tuotteiden kotimaisiin ja ulkomaisiin toimittajiin, hintojen neuvottelu sekä pakkausmerkinnöistä vastaaminen. 

Odotamme sinulta työkokemusta kyseisten tuoteryhmien parista. Eduksesi katsomme työkokemuksen näiden tuoteryhmien hankinnoista. Omaat kaupallisen ajattelutavan ja kuluttajaymmärrystä. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

Sinulla on itsenäinen työote, hyvä paineensietokyky ja toimit joustavasti. Olet työssäsi järjestelmällinen ja tarkka. Ostoassistentin tehtävä on kausittain hyvinkin hektistä, joten hyvä paineensietokyky on välttämätöntä. Lisäksi hallitset yleisimmät toimistotöissä vaadittavat ohjelmistot. Tukenasi on ammattimainen operatiivisen oston tiimi. Tehtävä on kokoaikainen, vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan syksyllä.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.6.2017 mennessä osoitteessa www.sihti.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut