Ladataan

Ostoreskontran hoitaja Lahteen, Lahti

Perustiedot

Sijainti: Lahti, Lahti
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 23.05.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen
Viikkotyöaika: 25h/vk

Kuvaus

Horze on pohjoismaalainen yksityisomistuksessa oleva yritys, jonka kasvu on noususuhdanteessa. Toimitamme ratsastajapuvut ja –varusteet niin harrastajille kuin heidän hevosilleen jokaiseen tarpeeseen. Tuotteitamme ovet erilaiset tekniset ja vapaa-ajan vaatteet nuorille aloittelijoille aina kilpaileville urheilijoille.

Työn kuvaus:
Etsimmekin nyt Horze:lle ostoreskontran hoitajaa. Tehtävä on määräaikainen joulukuun loppuun asti ja arvioitu viikkotyömäärä on 25h/vk.

Maksuliikenteen ja ostoreskontran asiantuntijana hoidat yhtiön ostoreskontran. Huolehdit ostoreskontraan liittyvästä raportoinnista, sekä käsittelet työssäsi yrityksen ostolaskutusta yhdessä eri sidosryhmien kanssa. Ymmärrät ostoreskontran prosessit ja haluat kehittää niitä edelleen.

Odotamme sinulta:
- Hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa
- Microsoft Dynamics-ohjelmien hallintaa
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta
- Kokemusta yleisistä taloushallinnon käyttöjärjestelmistä
- Tarkkaa ja huolellista silmää

Eduksi laskemme aiemman työkokemuksen alalta.

Tehtäviisi kuuluu:
Tehtävässä menestyminen edellyttää numerotarkkuutta ja huolellisuutta. Sinulta löytyy kykyä ja motivaatiota omaksua uusia asioita. Pystyt tekemään työtäsi itsenäisesti, mutta olet silti tiimin aktiivinen jäsen. Sinulla on myös erinomaiset it-taidot, sekä hyvä organisointi- ja paineensietokyky. 
 
Tarjoamme sinulle:
Mielenkiintoisen ja laajan tehtäväkentän ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tarjoamme Sinulle myös loistavan oppimisympäristön jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä. Osaavan tiimin avustuksella sinulla on mahdollisuus kehittää ja laajentaa osaamistasi. Haethan tehtävään nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Christopher Reijonen, p. 040 6326789, arkisin klo 8-16, christopher.reijonen@adecco.fi. tai Henri Ala-Röyskö, myyntipäällikkö, p. 040 8288914, henri.ala-roysko@adecco.fi PE klo 15:00 – 16:00 välillä.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut