Ladataan

Pakkaajia Savuhovi Oy:lle, Kerava

Perustiedot

Sijainti: Kerava
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 30.06.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 26.06.2017
Työsuhde loppuu: 31.08.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen
Viikkotyöaika: 0-37,5 h

Kuvaus

Savuhovi syntyi, kun jo kaiken maailman makkaratehtailua nähneet perustajat löivät kovat päänsä yhteen. Tuosta kopsahduksesta kimposi unelma valmistaa parempaa, paremmin ja oikealla tavalla.Savuhovi valmistaa lihatuotteet tarkkaan harkituilla resepteillä ja vankalla vuosikymmenten kokemuksella. He kunnioittavat vahvasti lihanvalmistuksen perinteitä ja alan vanhoja mestareita. He myös kunnianhimoisesti kehittävät uusia makuelämyksiä.

Savuhovi Oy etsii nyt reippaita ja ahkeria pakkaajia monipuolisiin työtehtäviin. Tehtävä alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä tehtävään. Työsuhde kestää elokuun loppuun. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.Työtä tehdään viileässä lämpötilassa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet ahkera ja työskentelytahtisi on ripeä. Olet myös oma-aloitteinen ja huolellinen työntekijä. Sinulta löytyy myös hygieniapassi.

Työtehtäviisi kuuluu tuotteiden hinnoittelu ja pakkaaminen. Pakkaamiseen kuuluu tuotteen pakkaaminen niiden omiin pakkauksiin sekä isompiin kuljetuslaatikoihin. Työtä tehdään niin käsin kuin koneillakin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja opettavaisen kesätyön. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hae tehtävään oheisen linkin kautta. Mahdollisia lisätietoja tehtävästä antaa Tia Tilus, p. 040 635 6811, tia.tilus@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut