Ladataan

Palveluohjaaja , Espoo

Perustiedot

Sijainti: Espoo
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 20.06.2019
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

Lindström Oy on vuonna 1848 perustettu  suomalainen perheyritys ,jolla on toimintaa 24 maassa ja työllistää yli 3000 henkilöä  Tarjoamme kattavat tekstiilialan palvelut työvaate-, henkilönsuojain-, matto-, hotelli- ja ravintolatekstiilipalveluista teollisuuspyyhepalveluihin.

Haemme nyt asiakkaallemme Palveluohjaajaa työnjohtoon Koskelon vaihtomattopesulaan
 
Haemme työhön osallistuvaa palveluohjaajaa Koskelon vaihtomattopesulaan. Palveluohjaajana vastaat oman vuorosi osalta tuotannon päivittäisestä läpimenosta, laadullisista tavoitteista ja henkilöresurssien suunnittelusta ja käytöstä. Osallistut myös itse aika ajoin käytännön pesulatyöhön. 
 
Olet kannustava, positiivinen, oma-aloitteinen, joustava, vastuullinen ja jämäkkä. Pidät muiden tsemppaamisesta ja osaat nostaa tiimihenkeä. Sinulla on hyvä paineensietokyky, työnjohdollisia kykyjä ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus.

Työ on nopeatempoista ja fyysisesti vaativaa, joten toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa ja nopeaa reagointikykyä. Työ ei sovi allergikoille tekstiilien parissa työskentelyn vuoksi. Työssä menestymisen edellytyksenä on sekä suomen että englannin kielen taito.
 
Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen työn osana toimivaa ja ammattitaitoista tiimiä. Työpäivän aikana pääset tekemään useita erilaisia tehtäviä. Työsuhde on vakituinen ja työaika 37,5 tuntia/viikko. Työ on 2-vuorotyötä. Palkkaus määräytyy tekstiilialan TES:n mukaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi www.sihti.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Mia Kettunen, mia.kettunen@adecco.fi, puh. 040 845 1012.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut