Ladataan

Pihanhoitaja, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 16.04.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme asiakkaallemme Viherviisikolle lisää pihanhoitajia ylläpitotehtäviin. Viherviisikko on yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan palveluyrityksiä Helsingin seudulla. Yritys on perustettu vuonna 1996 ja siitä lähtien toiminta on kehittynyt vuosittain uusien konehankintojen ja työntekijämäärän lisääntymisen myötä.

Pihanhoitajan tehtäviin kuuluu pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asiakkaiden pihojen ylläpitotehtävät, kuten istutustyöt, leikkaukset, lannoitukset sekä torjunnat. 

Työ on pääosin itsenäistä, joten hakemamme henkilön tulee olla reipas ja itsenäiseen työhön soveltuva. Lisäksi hakijalla tulee olla työturvallisuus- sekä kasvinsuojelukortit.

Edellytämme myös B-ajokorttia sekä taitoa ajaa pakettiautolla pääkaunkiseudulla.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevätkaudella 2017 ja jatkuvat arviolta loka-marraskuulle. Työaika on arkisin 7,5 h/päivä.

Kiinnostuitko? 

Kurkkaa lisätiedot asiakasyrityksestämme osoitteessa www.viherviisikko.fi

Viherviisikon reippaisiin työntekijöihin ja iloiseen yrityskulttuuriin pääset tutustumaan täällä https://www.instagram.com/viherviisikko/

Rekrytointiprosessista vastaa Rekrytointipalvelu Sihti. Täytä hakemuksesi Sihdin nettisivujen kautta ja liitä mukaan ansioluettelo sekä palkkatoiveesi..

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nea Nieminen p. 050 444 4496 (arkisin klo 8-16) tai nea.nieminen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut