Ladataan

Projekti-insinööri rakennusteollisuuteen, Espoo

Perustiedot

Sijainti: Espoo
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 29.11.2017
Hakuaika päättyy: 20.12.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Nautitko vaativasta ja nopeatempoisesta projektityöskentelystä? Hallitsetko isot ja pienetkin kokonaisuudet sekä olet omillasi asiakasrajapinnassa?

Rakennusteollisuuden toimialalla toimiva alansa johtava asiakkaamme etsii pääkaupunkiseudulle

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ RAKENNUSTEOLLISUUTEEN

Projekti-insinöörinä sinulla on kokonaisvastuu asennusprojektien hallinnoinnista ja toteutuksesta. Tehtävä sisältää mm. työmaiden johtamista, töiden organisointia, materiaalihankintoja, dokumentointia ja asiakasyhteistyötä. Sinulla on tukenasi vahva taustaorganisaatio ja tukiprosessit.
 
Edellytämme sinulta insinöörin koulutustaustaa ja jonkin verran kokemusta projektinhallintatehtävistä mieluiten rakennusteollisuuden puolelta. Voit olla myös urasi alkuvaiheessa tuleva ammattilainen, joka valmis kehittymään tehtävässä. Olet asiakaslähtöinen ja pystyt kantamaan projektien kokonaisvastuun. Olet myös toimintatavaltasi itsenäinen ja sinulla rohkeus tehdä päätöksiä tiukoissakin tilanteissa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot toimiaksesi eri sidosryhmien kanssa työmailla.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja haastavan tehtävän, jossa pääsee ratkomaan projektityön haasteita. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä projektipäällikkö tehtävään. Tule haastamaan itsesi!

Hae tehtävään pikaisesti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemus Adeccon kotisivuilla www.adecco.fi. Lisääthän profiilisi CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant puh. 040 4804028, liisa.jenkins@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut