Ladataan

Projektipäällikkö (teräsrakentaminen) , Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 06.02.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme asiakkaallemme Teräsasennus Toivoselle projektipäällikköä Vantaalle.

Laadukkaita teräsrakenteita toimittamalla ja tarjoamalla niihin liittyviä muita palveluita (muun muassa asennukset ja pintakäsittelyt) yritys auttaa rakentamisen ammattilaisia. Tyypillisiä kohteita ovat erilaiset rakennustyömaat, myös turvaluokitellut kohteet. Katso lisää yrityksestä osoitteessa www.terasasennustoivonen.fi

Projektipäällikön työtehtävään kuuluu muun muassa tarjouspyyntöjen vastaanotto ja niiden läpikäynti, tarjouslaskenta, massoitus sekä yhteydenpito asiakkaisiin. Projektipäällikkö saa hoidettavakseen myös omia työmaita ja vastaa näiden työmaiden toiminnasta sekä työnjohdollisista tehtävistä alusta loppuun asti. 

Työpiste sijaitsee Vantaan Petikossa, mutta tehtävään kuuluu myös käyntejä työmailla. Tämän vuoksi toivomme, että hakijalla olisi oma auto käytettävissä.

Sopiva tausta tehtävään on esimerkiksi kone-ja tuotantotekniikan tai rakennuspuolen insinöörin tutkinto. Käytännönkokemus metallialan tehtävistä sekä aiempi kokemus työnjohdon tehtävistä katsotaan eduksi. 

Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jolla on hyvä paineensietokyky ja hän osaa hahmottaa suurempia kokonaisuuksia. Työssä käytetään Microsoft Officen ohjelmia. CAD-osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Työntekijälle on luvassa monipuolinen ja haastava työtehtävä vakavaraisessa yrityksessä. Työntekijä työskentelee yhdessä mukavan ja pienen tiimin kanssa, kuitenkin ottaen vastuuta omista projekteista.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitulle tullaan tekemään laaja turvallisuusselvitys. 

Hae työpaikkaa Sihdin nettisivujen kautta. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Minea Leva p. 050 444 4496 / minea@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut