Ladataan

Projektipäällikkö, Tammerbitumi Oy, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 14.08.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Tammerbitumi Oy on vuonna 1991 perustettu Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla toimiva vesikattojen ammattilainen. Tänä aikana olemme urakoineet Suomessa lähes 2 milj. m2 bitumikattoja. Toimipisteitä on kaksi, Tampereella ja Espoossa.
Tammerbitumi Oy saneeraa vanhoja ja rakentaa uusia vesikattoja. Vuosittain varmistamme yli 100 000 kattoneliön vesitiiviyden. Liikevaihtomme on noin 4 - 5 milj €. Tammerbitumi Oy:llä on korkein mahdollinen luottoluokitus. Yrityksellämme on Rakentamisen laatu RALA ry:n myöntämä rakennusyrityksen pätevyystodistus. Palveluksessamme on kesän sesonkiaikaan keskimäärin 35 katon rakentamisen ammattilaista.
Tampereen toimipiste urakoi Tampereen, Hämeenlinnan sekä Lahden alueella. Espoon toimipiste palvelee pääkaupunkiseudun talousaluetta.

Haemme nyt PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Tampereen toimipisteeseemme

Projektipäällikkönä vastaat saneerausmyynnistä Pirkanmaan alueella. Tehtävänäsi on aktiivinen myyntityö ja projektien johtaminen, mahdollisesti myös myyntikohteiden asennuttaminen. Kohteet ovat pääasiassa kerros- ja rivitaloja sekä teollisuushallien ym. kattoja.

Sinulla on rakennusalan koulutus (esim. rakennusmestari) tai työkokemuksesi kautta olet hankkinut vahvan ammattitaidon rakentamisen ja saneerauksen saralta. Omaat kokemusta menestyksekkäästä myyntityöstä ja asiakaskohderyhmänä isännöitsijätoimistot ja taloyhtiöt ovat sinulle tuttuja. Olet pitkäjänteinen ja itsenäiseen työskentelyotteeseen tottunut myynnin ammattilainen, jolla on jo olemassa olevaa verkostoa ja kontakteja Pirkanmaan alueella.

Tarjoamme sinulle haastavan ja itsenäisen tehtävänkuvan kattosaneerauksen myynnin parissa. Jos katolle meneminen ei pelota, lähde hakuun mukaan!

Hae tehtävään 14.8.2017 mennessä osoitteessa www.sihti.fi. Lisääthän hakemustekstiin palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut