Ladataan

Putkiasentajia Hyvinkäälle, Hyvinkää

Perustiedot

Sijainti: Hyvinkää
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 02.06.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 12.06.2017
Työsuhde loppuu: 31.08.2017
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40h

Kuvaus

Oletko oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme putkiasentajia Hyvinkään saneerauskohteeseen. Työt alkaa kesäkuun puolessa välissä ja kestää elokuun loppuun.

Etsimällämme henkilöllä tulisi olla talotekniikan LVI- alan koulutus sekä kokemusta putkiasentajan töistä. Työtehtävässä pitää kyetä itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme hakijalta piirustusten lukutaitoa ja osaamista taivuttaa putkia. Eduksi katsomme hitsaustaidon, mutta se ei ole välttämättömyys. Työhön vaaditaan työturvallisuus- ja tulityökortit.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään saneerauskohteessa, jossa putket vedetään kokonaan uusiksi. Tulet käsittelemään niin lämpö- kuin vesijohtojakin

Arvokkaan työkokemuksen lisäksi tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään ja työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Adeccon Account Manager Heidi Metsäterä 050 444 4487.

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.