Ladataan

Rakennusapulaisia kesätöihin 2019, Keski-Suomi

Perustiedot

Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 31.05.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 03.06.2019
Työsuhde loppuu: 31.08.2019
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Oletko kesätöitä vailla, tai kiinnostaako uran starttaus rakennusalalla?

Haussa RAKENNUSAPULAISIA Jyväskylän seudulle. Työtehtäviin kuuluu avustavia rakennustöitä, kuten tavaroiden kantamista, rakennussiivousta ja ammattilaisten avustamista. Rakennusapumiehiltä tai -naisilta emme odota välttämättä aiempaa kokemusta tai rakennusalan koulutusta, vaan reipas asenne, halu tehdä töitä ja kyky toimia ryhmässä riittävät mainiosti tehtävässä suoriutumiseen.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsyyn, ja omakustanteisia työturvakoulutuksia järjestetään toimistollamme joka torstai. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Sihti tarjoaa joustavat työmahdollisuudet ja mukavan työympäristön kaikenikäisille hakijoille. Myös kaikki työssä tarvittavat vaatteet ja varusteet saat kauttamme käyttöösi. Palkkaus on rakennusalan työehtosopimuksen mukainen, ja työt voi aloittaa kesä-heinäkuussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Salminen 050 4444428. Laita rohkeasti hakemusta tulemaan tai tule pistäytymään toimistollamme Kolmikulmassa (os. Ilmarisenkatu 1, Ilmarisenkadun ja Kalevankadun kulmauksessa).

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut