Ladataan

Rakennusapumieheksi Uudenmaan alueelle, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki, Espoo, Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 30.04.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Rakentaminen

Kuvaus

Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle rakennusapumiehiä eri pituisiin toimeksiantoihin. Työmaakohteita on Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

 Pääset jo pitkälle motivoituneella asenteella ja kyvyllä tehdä fyysistä työtä. Työtehtäviin kuuluu monipuoliset avustavat rakennustehtävät, joilla edistetään työteon sujuvuutta. Työ tukee esimerkiksi loistavasti alan opiskelijoita ja alasta kiinnostuneita, jotka pääsevät ensi kädessä näkemään miten hommat hoidetaan, sekä saamaan arvokasta työkokemusta.

Työkokemus ja koulutus ovat etu, eivät välttämättömyys. Jos olet kiinnostunut näkemään mitä rakennusala pitää sisällään, sekä toimit oma-aloitteisesti, täytä profiili ja soita aika haastatteluun.  

Onhan sinulla työturvallisuuskortti? Voit olla lujan kokemuksen omaava alan ammattilainen tai vasta alalle ensiaskeleensa ottava tekijä. Toivomme sinulta mahdollisuutta liikkua sujuvasti eri työmaiden välillä.

Huolehdimme sinulle asianmukaisen varustuksen! Hyvälle tekijälle on aina paljon töitä tarjolla. Jos kiinnostuit, täytä hakemus ja soita aika haastatteluun: Mari Suomalainen 0405484060 (ma-ti, pe 8-16)

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut