Ladataan

Rakennuspalvelun esimies, Lempäälä

Perustiedot

Sijainti: Lempäälä
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 19.11.2017
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Lekitek Oy on Lempäälän kuntakonsernin kiinteistöpalveluiden tuottaja. 
Lempäälän kuntakonsernin kiinteistöpalveluiden uudelleenorganisoinnin myötä perustettiin Lempäälän Kiinteistöhuolto ja -tekniikka LEKITEK Oy, joka tuottaa kunnossapitpalvelua pääasiassa Lempäälän kunnalle ja Lempäälän kuntakonsernin yhtiöille. LEKITEKin palveluihin kuuluu siivouspalvelut, kiinteistöhuoltopalvelut, viherpalvelut, liikuntapaikkapalvelut ja rakentamispalvelut. 
katso lisää www.lekitek.fi 

Haemme nyt asiakkaallemme RAKENNUSPALVELUN ESIMIESTÄ vastaamaan Lekitek Oy:n rakentamisliiketoiminnan tiimin toiminnasta sekä kehittämisestä. Etsimämme henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen sekä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko työnjohdossa kannuksesi hankkinut rakennusteollisuuden vahva osaaja vai kehittämishaluinen ja toimeentarttuva alan tekijä? Ehkä olet jo luonut uraa kuntapuolella tai työmaakuopassa mutta nyt haluat kohti uusia haasteita monipuoliseen sekä vastuulliseen työnkuvaan. Etsimämme henkilö tarttuu kiinni asioihin ja ohjaa tiiminsä tehokkaaseen toimintaan. Kymmenen hengen tiimisi koostuu rakennusalan ammattilaisista, joita johdat omalla kokemuksellasi ja ammattitaidollasi. Tartut tarvittaessa puhelimeen ja hoidat sidosryhmäyhteistyötä niin kollegoidesi kuin alihankkijoidenkin kanssa. Teet kustannuslaskentaa sekä urakkatarjouksia ja tarvittaessa suunnitelmat projektien onnistumiseksi. Vastaat tiimisi projektien hallinnasta sekä organisoit resurssit.

Työtehtäviisi kuuluu
•Tiimin esimiehenä toimiminen
•Projektien hallinta sekä töiden organisointi
•Henkilöstönresursointi
•Kilpailutukset, urakkalaskenta ja aikataulutukset
•Sidosryhmätyöskentely

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan vakaasta sekä kehittyvästä yrityksestä. Pääset hyödyntämään ammattitaitoasi ja saat monipuolisen työnkuvan sekä vastuun.

Työ alkaa mahdollisimman pian, joten laitathan hakemuksesisekä CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Konsultti Tiinaleena Anttila puh. 050 386 9841

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut