Ladataan

Rakennustekninen asiantuntija, Espoo

Perustiedot

Sijainti: Espoo
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 20.03.2017
Hakuaika päättyy: 10.04.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme kansainväliselle asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen Espooseen

RAKENNUSTEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA TEKNISIIN SELVITYKSIIN.

Tehtävänäsi on tarjota asiantuntija- ja konsulttipalveluita kiinteistöliiketoiminnalle muun muassa kiinteistökauppoihin liittyvissä teknisissä selvityksissä, kiinteistöjen teknisissä kuntoarvioissa ja PTS-ehdotuksissa. Tarkempi tehtävänkuva muodostetaan valitun henkilön osaamisalueiden perusteella.

Odotamme sinulta teknistä korkeakoulututkintoa/ ammattikorkeakoulututkintoa ja yli kahden vuoden työkokemusta liittyen kiinteistöjen rakennustekniikkaan. Osaat raportoida sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti suomen ja englannin kielellä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä. Lisäksi sinulta odotetaan aktiivista asiakaslähtöistä työotetta sekä huolellisista työskentelytapaa.

Tehtävä tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä oman vastuualueesi rautaisena asiantuntijana kiinteistö- ja rakennusalan näköalapaikalla Pohjoismaiden suosituimmalla työantajalla. Sinulla on myös mahdollisuus edetä yhä vaativampiin projektitehtäviin sekä projektipäällikkönä työskentelyyn.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään heti osoitteessa www.sihti.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa HR-konsultti Liisa Jenkins puh. 040 480 4028, liisa.jenkins@sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut