Ladataan

Raskaankaluston -asentaja, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 10.01.2017
Hakuaika päättyy: 31.01.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhde alkaa: 30.01.2017
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5

Kuvaus

Rotator Oy tuo maahan, markkinoi ja huoltaa maarakennuskoneita, trukkeja, henkilönostimia, kurottajia, nostureita, maantiivistyskoneita ja iskuvasaroita.  Edustamme Suomessa maailmanlaajuisesti tunnettuja päämiehiä ja huipputekniikan merkkituotteita. Liikevaihtomme 2015 oli n. 60 M€ ja henkilöstöä meillä on 142.

LIITY JOUKKOOMME. JÄRKISYISTÄ.

Etsimme Vantaan toimipisteeseen

ASENTAJAA sekä KENTTÄASENTAJAA

Työskentelet Vantaan toimipisteessämme huoltoasentajana tai kenttäasentajana Etelä-Suomen alueella. Tehtäviisi kuuluvat raskaankaluston kuten maarakennuskoneiden ja kurottajien huolto- ja korjaustyöt. Kenttäasentajalla on käytössään hyvin varusteltu huoltoauto sekä tarvittavat työkalut ja testerit.

Sinulla on huolellinen ja tarkka työskentelytapa sekä työtä pelkäämätön palveluasenne ja halu oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Olet yhteistyökykyinen, mutta kykenet ja haluat työskennellä itsenäisesti.

Sinulla on tehtävään soveltuva pätevyys joko koulutuksen (raskaankaluston- tai autonasentajan koulutus) tai työssä hankitun kokemuksen myötä. Arvostamme kokemusta maarakennuskoneiden parista. Edellytämme että Sinulla on autosähkön, hydrauliikan, englannin kielen sekä tietokoneen käytön perustaidot.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä. Saat käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet ja ison organisaation tuen. Pääset näyttämään kykysi ja kasvattamaan omaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meille on tärkeää, että viihdyt palveluksessamme. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen uraan.

Täytä hekemus tai lähetä cv:si sähköpostilla osoitteeseen toni@sihti.fi tai soita 050 4444 474

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut