Ladataan

Raskaskoneasentaja, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 24.06.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Trukki Timlin Oy on 30 vuotta trukkialalla toiminut vakavarainen perheyritys. Myymme, vuokraamme, kunnostamme ja korjaamme diesel-, kaasu ja sähkötrukkeja. Meillä on uusi ja tilava korjaamo keskeisellä sijainnilla Tampereen Sarankulmassa, jossa tällä hetkellä työskentelee kolme asentajaa. Liiketoiminnan kasvun myötä tarvitsemme ainakin yhden asentajan lisää.

Etsimmekin nyt asiakkaallemme Trukki Timlin Oy:lle ammattitaitoista RASKASKONEASENTAJAA.

Työtehtäviisi kuuluu työkoneiden vianetsintä, korjaus, asennustyöt ja lisävarustelut. Työssä asiakaspalvelualttius on valttia, sillä osa työtehtävistä tehdään asiakkaan tiloissa huoltoautolla kulkien. 

Asentajalta edellytämme polttomoottorien, hydrauliikan ja sähkötekniikan osaamista sekä soveltuvaa koulutusta. Toivomme hakijoilta myös korkeaa työmotivaatiota, oikeaa asennetta sekä valmiutta sitoutua tehtävään.
 
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä kokoaikaisen työn siistissä tehdasympäristössä, mukavassa ja lämminhenkisessä työporukassa. Tehtävään valitun osaamisen ja kykyjen mukaan tarjoamme vastuuta aina työnjohdollisiin tehtäviin asti. 

Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Työ alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Juulia Lehtonen, p. 050 444 4448, juulia.lehtonen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut