Ladataan

Ravintolaliiketoiminnan LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKKÖ, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 16.05.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Linkosuo on 80-vuotias tamperelainen leipomo- ja kahvila-alan perheyritys jo neljännessä polvessa. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Linkosuo Oy, Linkosuon Leipomo Oy ja Linkosuon Kahvila Oy. 
Linkosuon Kangasalla sijaitseva leipomo on Suomen suurin ruissnacksien ja kuivaleipien valmistaja. Tuoretuotteissa pääpaino on valtakunnallisessa jakelussa. Linkosuon Kahvila Oy tarjoaa uusia makumaailmoja ja positiivisia elämyksiä kahviloissa, työpaikoilla ja kodeissa Pirkanmaalla. Konsernin liikevaihto 2016 oli 23 miljoonaa € ja työllistämme 180 henkilöä.
Etsimme innostuneita ja innovatiivisia osaajia uusiin avaintehtäviin kehittämään leipomo-, kahvila- ja ravintolaliiketoimintojamme.

Tarjolla oleva uusi mielenkiintoinen tehtävämme:


Ravintolaliiketoiminnan
LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKKÖ


Tarjoamme sinulle

-Saat johdettavaksesi lounasravintolatoiminnan, pitokeittiön ja konditorian sekä juhlapalvelu- ja automaattipalvelutoiminnan 
-Pääset kehittämään ja kasvattamaan ravintolaliiketoiminnan osa-alueitamme markkinoiden näköalapaikalla
-Osaavan, ammattitaitoisen organisaatiomme tueksesi
-Innovatiivisen ja yrittäjähenkisen työilmapiirin

Toivomme sinulta

-Aikaisempaa kokemusta elintarvikealalta, lounasravintola- ja/tai catering- liiketoiminnasta sekä ”luontaista rakkautta ruokaan”
-Osaamista brändijohtamisessa, markkinoinnissa ja mainonnassa 
-Esimies- ja yhteistyötaitoja


Kyselyt tehtävään liittyen:
Hannele Hämäläinen, p. 040 704 6831 tai hannele.hamalainen@adecco.fi tai Matti Helanti, p. 050 444 4456 tai matti@sihti.fi Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme 9.5.2017 mennessä sivuillemme sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut