Ladataan

Reippaita pakkaajia Vantaalle, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 29.04.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 15.04.2019
Työsuhde loppuu: 31.08.2019
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5

Kuvaus

Kiinnostavatko pakkaustehtävät sinua? Etsimme asiakasyrityksellemme Vantaalle reippaita pakkaajia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn pääasiallinen paino on pakkaamisessa, mutta työnkuva saattaa sisältää muitakin asiakkaamme osoittamia tehtäviä. Työ on 2-vuorotyötä. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja kestäisivät elokuun loppuun asti.

Haemme tehtävään oma-aloitteisia ja ahkeria henkilöitä, joilta löytyy positiivinen suhtautuminen työhön ja innokkuutta oppia uutta. Työssä menestyminen ei vaadi erityistä fyysistä voimaa, kunhan asenne on huippu kunnossa ja sinulta löytyy hieman sorminäppäryyttä! Uudet työntekijät koulutetaan tehtävään, joten aiempi kokemus pakkaajan työstä ei ole välttämätöntä, mutta se on kuitenkin eduksi. Tehtävässä riittävä suomen kielen taito on tarpeen.

Jos kiinnostuksesi heräsi ja uskot olevasi juuri etsimämme henkilö, älä epäröi jättää hakemustasi jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja voi tiedustella Ville Kivimäeltä, ville.kivimaki@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut