Ladataan

Sähkö- ja automaatioinsinööri Lappohjaan, Hanko

Perustiedot

Sijainti: Hanko
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 11.03.2019
Hakuaika päättyy: 31.03.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme SSAB Europe Oy:n Lappohjan tehtaalle

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Toivomme hakijoilta sähkö- ja automaatiopuolen koulutusta tai vähintään useamman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Pystyt työskentelemään suomen ja englannin kielellä (ruotsin kielen taito katsotaan eduksi) ja omaat kokemusta teollisuuden automaatiojärjestelmistä (Siemens tuntemus eduksi).

Sähkö- ja automaatioinsinöörinä olet vastuussa SSAB:n Lappohjan tehtaan tuotantokoneiston kunnossa- ja ylläpitotehtävistä sekä sähköosaston johtamisesta. Toimit tehtaan automaatioasiantuntijana sekä sähköasentajien esimiehenä.

Olet teknisesti orientoitunut ja oppimishaluinen tiimipelaaja sekä omaat hyvät sosiaaliset taidot ja ongelmanratkaisukyvyn. Työturvallisuus on lähellä sydäntäsi ja pystyt ottamaan teknisen asiantuntijan roolin. S1-pätevyys katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja tiiviin työyhteisön tuen. Kyseisen sähkö- ja automaatioinsinöörin työsuhde on 1-2 vuoden määräaikaisuus. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja suoritamme haastatteluita jo hakuaikana, joten hae tehtävää heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Seppo Seunavaara. 050 386 9811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut