Ladataan

Sähköasentaja Kotkan alueelle, Kotka

Perustiedot

Sijainti: Kotka
Tyyppi: Vuokratyö
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Coor on yksi Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia, joka tarjoaa kaikki ne palvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin hyvä ja tehokas toiminta edellyttää. Meillä on erikoisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Asiakkainamme on erikokoisia yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita. Liikevaihto on noin 810 miljoonaa euroa ja kokonaishenkilöstömäärä noin 6 500. 


Työn kuvaus:
Haemme asiakkaallemme Coorille sähköasentajaa  alustavasti muutaman kuukauden mittaiseen, määräaikaiseen sairaalaprojektiin. Työ alkaa joustavasti mahdollisimman pian ja jatkuu vuoden loppuun asti. Tehtävässä menestymällä voit vaikuttaa työsuhteesi kestoon. Työsuhde on  vuokratyösuhde Adeccon kautta. 


Toivomme sinulta:
 Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Lisäksi odotamme sinulta:
 - kokemusta sähköasentajan tehtävistä ( kolme vuotta)
 - voimassa olevaa työturvakorttia
 - suoritettua SFS 6002 sähkötyöturvallisuuskoulutusta
 - hätäensiapu koulutusta
  
 
Etsimme ulospäinsuuntautunutta, itseohjautuvaa ja yhteistyökykyistä sähköalan ammattilaista. Jos olet toimekas ja sinulla on asenne kohdallaan, voit olla etsimämme henkilö. Tehtävä saattaa ajoittain vaatia matkustusvalmiutta Kotkan lähialueilla, joten ajokortti ja auto ovat eduksi tehtävään hakiessa. 


Tehtäviisi kuuluu:
 Tehtävät pitävät sisällään monipuolisesti erilaisia asennustehtäviä, valaistushuoltoja ja vianselvityksiä erilaisissa ympäristöissä. 


Tarjoamme sinulle:
 Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää osaamistasi kansainvälisessä yrityksessä. Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja toimimaan useassa erilaisessa projektissa.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adecco:
Arkisin klo.  13-14 HR Consultant Sami Mentula, 040 358 2035
  
 Hae tehtävää 8.10 mennessä.  Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 
 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut