Ladataan

Sähköasentaja - Lukkoseppä, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 28.10.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40h

Kuvaus

Työn kuvaus: 
  Haemme suorarekrytointina asiakasyrityksemme kirjoille lukitus- ja turvalaiteasentajaa Tampereelle. Sähköalan tausta ja aiempi kokemus rakentamisen parista antavat hyvät lähtökohdat tehtävässä pärjäämiselle. Osana tehtävää on myös mahdollista suorittaa Abloy- ja Iloq-koulutuksia. Paikka edellyttää turvasuojaajakorttia, kortti haetaan tehtävään valitulle henkilölle. 
  
Toivomme sinulta: 
-	Aiempaa kokemusta sähköasennuksista
-	Aiempaa kokemusta rakennuksilta
-	Itsenäistä, vastuullista ja oma-aloitteista otetta työhön 
-	Kokemusta urakkatyöstä
-	Vähintään B-ajokorttia

Tehtäviisi kuuluu: 
Monipuoliset asennukset kiinteistöturvallisuuteen liittyen. Työhön kuuluu mm. lukitus-, oviautomatiikka-, palonsulkujärjestelmien asennuksia, sekä kyseisten järjestelmien huoltoa. Kohteet ovat vaihtuvia.  
  

Tarjoamme sinulle: 
Asiakasyrityksemme on voimakkaasti kasvava Abloy ja Iloq -valtuutettu täyden palvelun lukitusliike. Pääset kehittämään ammattitaitoasi osaavassa ympäristössä. Soita ja kysy lisätietoja Tampereen Sihdiltä Joonas Vuoriselta, p. 050 444 4417, joonas.vuorinen@sihti.fi. Hae paikkaa sivujemme kautta, tai soittamalla/laittamalla sähköpostia. 
  
Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin! 
  
Kiinnostuitko? 
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön. Joonas Vuorinen p. 050 444 4417

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut