Ladataan

Sähköasentaja kasvuyritykseen pääkaupunkiseudulle, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki, Espoo, Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 18.09.2018
Hakuaika päättyy: 18.10.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Moisiolinna Group on uudenlainen, ketterä ja innostunut sähköalan yritys. Keskitymme vaativien taloautomaatiokohteiden kokonaisvaltaisiin sähkötöihin suunnittelusta toteutukseen.  Kohteinamme on tyypillisesti suuret omakotitalo- ja loma-asunnot, joihin teemme räätälöidyn kokonaisratkaisun, sisältäen mm. sähkö-, valaistus- ja automaatiosuunnittelun sekä sähköurakoinnin ja automaatio-ohjelmoinnin.

Toiminnan kasvaessa etsimme nyt Moisiolinna Groupille innokasta ja ammattitaitoista

SÄHKÖASENTAJAA pääkaupunkiseudulle.

Edellytämme sinulta alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme, että taloautomaatio ei ole sinulle vieras käsite ja olet valmis ja innokas omaksumaan uusia asioita.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kasvattaa ja laajentaa omaa osaamistasi energisessä ja mukavassa työporukassa. Työtä tehdään paljon itsenäisesti, mutta sinulla tulee olemaan takanasi tiimin tuki.

Työ on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Etsimme pitkäaikaista tekijää. Kiinnostuitko? Hae heti, sillä teemme haastatteluita jo hakuaikana! 

Lisätietoja antavat Sihdin konsultit Vasili Simanov, p. 040 6300 810, vasili.simanov@sihti.fi ja Joni Sinivuori, p. 040 8454 060, joni.sinivuori@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut