Ladataan

Sähköasentajia Etelä-Suomeen, Hyvinkää

Perustiedot

Sijainti: Hyvinkää, Riihimäki, Espoo, Kouvola, Hämeenlinna, Helsinki, Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 30.04.2019
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme asiakkaallemme NRC Group Finlandille sähkörakentamisen osaajia Etelä-Suomen alueelle suorarekrytointina. Voit olla aiemmalta koulutukseltasi esimerkiksi sähköasentaja. Aiempi kokemus turvalaite-, sähkörata-, vahvavirta- ja kytkinlaitostöistä katsotaan eduksi. Tehtävän tarkempaa kuvaa on mahdollista muovata aiemman kokemuksesi ja mielenkiintojen mukaan. 


Edellytämme sinulta matkustusvalmiutta, sillä kyseessä on komennustyö. Ajokortti on välttämätön työnsuorittamisen kannalta, C-luokan kortti katsotaan eduksi. Työ edellyttää hyvää terveydentilaa ja valmiutta vaihteleviin työaikoihin.
 
NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja paikasta antaa: Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Joonas Vuorinen, p. 050 444 4417 tai joonas.vuorinen@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut