Ladataan

Sähköasentajia, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere, Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 30.04.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme, Metso Minerals Oy:lle ammattitaitoisia SÄHKÖASENTAJIA uusien koneiden sähköistykseen. Työ sisältää koneiden sähköistystä ja toiminnan testaamista. 

Toivomme hakijoilta:  

- sähköalan koulutusta (esim. ammattikoulun sähkö- ja energia-alan koulutus) 
- jonkin verran työkokemusta  
- kokemus mekaanisesta asennuksesta ja logiikoista katsotaan eduksi
- omatoimisuutta 
- yhteistyökykyä ja oppimiskykyä  

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän nykyaikaisten koneiden parissa modernissa työympäristössä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! 

Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätöliiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin. Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa. Metso palvelee asiakkaitaan noin 14 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut