Ladataan

Sähköasentajia, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 02.01.2019
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme, Metso Minerals Oy:lle ammattitaitoisia 

SÄHKÖASENTAJIA murskainten kokoonpanoon. 

Toivomme hakijoilta sähköalan koulutusta (esim. ammattikoulun sähkö- ja energia-alan koulutus) sekä jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus mekaanisesta asennuksesta ja logiikoista katsotaan eduksi. Arvostamme reipasta työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävässä vaaditaan työturvallisuuskortti. Mikäli sinulta ei sellaista löydy jo taskustasi, olemme valmiit osallistumaan kortin suorittamisesta aiheutuviin kustannuksiin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän nykyaikaisten koneiden parissa modernissa työympäristössä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää vähintään puolen vuoden ajan, mahdollisesti pidempäänkin. 

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Maria-Felicia Järvinen, puh. 0504444480. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! 

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Tarjoamme laitteita ja palveluja luonnonvarojen kestävään käsittelyyn ja virtaukseen kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys- ja prosessiteollisuudessa. Ainutlaatuinen osaamisemme ja innovatiiviset ratkaisumme auttavat asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa, vähentämään riskejä ja parantamaan kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Yhtiön liikevaihto oli noin 2,7 miljardia euroa vuonna 2017. Metsolla on yli 12 000 työntekijää yli 50 maassa.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut