Ladataan

Sähköautomaatioasentaja, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 30.10.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Tampereen Sähkölaitos -konserni on vahva alueellinen, lähes 130-vuotias energia- alan toimija, jonka omistaa Tampereen kaupunki. Konsernissa työskentelee 390 henkilöä ja liikevaihtomme on 270 milj. euroa. Meillä on yli 140 000 asiakasta. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan näköalapaikalta.

Energia-yksikkö vastaa energiantuotantolaitosten sekä kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkon käytöstä, kunnossapidosta ja investoinneista. Laitoksemme tuottavat sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä muun muassa vedestä, puusta, turpeesta, jätteestä ja maakaasusta.

Haemme nyt Energia-yksikköön

SÄHKÖAUTOMAATIOASENTAJAA 

voima-, lämpö- ja jäähdytyslaitosten kunnossapitotehtäviin. Sähkö-automaatioasentajan tehtäviin kuuluvat tuotantolaitosten ennakko- ja vuosihuoltotyöt, vikakorjaukset sekä häiriöselvitykset prosessiautomaation ja sähköistyksen alueella.

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus sähkö- ja automaatiopuolelta sekä mielellään jo muutaman vuoden kokemus teollisuuden automaatioista. Olet luontainen ongelmaratkaisija, joka ei luovuta haastavankaan tehtävän kohdalla. Teet päätöksiä johdonmukaisesti ja kykenet pitkäjänteiseen työskentelyyn saavuttaaksesi tavoitteesi. Olet huolellinen ja aktiivinen tekijä, joka viihtyy hyvin osana tiimiä, mutta tarvittaessa pystyy itsenäiseen työskentelyyn. Pystyt joustavasti tarttumaan toimeen myös yllättävissä ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työturvallisuusasiat ovat sinulle tuttuja ja ymmärrät niiden tärkeyden. Aikaisempi kokemuksesi voimalaitosympäristöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle motivoituneen työyhteisön tuen sekä työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, jossa tuetaan sinua kehittymään ja kasvamaan voimalaitosympäristön ammattilaiseksi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.10.2017 mennessä osoitteeseen www.sihti.fi .

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipalvelu Sihdin konsultti Tiinaleena Anttila puh. 050 386 9841 tai viikolla 42 Tampereen Sähkölaitoksen työpäällikkö Arto Juusela puh. 040 588 0418.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut