Ladataan

Sähkötekniikan asiantuntija, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 29.09.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme suorarekrytointina rakennusalan asiakkaamme kirjoille sähkötekniikan asiantuntijaa Tampereelle. 
  
Toivomme sinulta:
-	Aiempaa kokemusta projektityöskentelystä
-	Aiempaa soveltuvaa työkokemusta (esim. valvonta, rakennuttaminen, urakointi, suunnittelu tai muu asiantuntijatyö)
-	Itsenäistä, vastuullista ja oma-aloitteista otetta työhön 
-	Hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja
-	Halua toimia tilaajan edunvalvonta- ja asiantuntijatehtävissä


Sähkötekniikan asiantuntijana toimenkuvasi monipuolisuuden johdosta pääset alan näköalapaikalle. Työnkuvaan kuuluu hankevalmistelua, suunnittelun ohjausta, urakkasopimusprosessien hoitamista, työmaavalvontaa, sekä muita asiantuntijatehtäviä. Osaltasi varmistat vastuualueesi tuloksellisen, aikataulun mukaisen ja työturvallisen toteutuksen sekä laadukkaan työjäljen. 
  

Asiakkaamme on yksi johtavista rakennuttajatoimistoista Suomessa. Tulet osaksi ammattitaitoista ja motivoitunutta porukkaa. Soita ja kysy lisätietoja Tampereen Sihdiltä Joonas Vuoriselta, p. 050 444 4417, joonas.vuorinen@sihti.fi. Hae paikkaa sivujemme kautta, tai soittamalla/laittamalla sähköpostia. 
  
Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin! 
  

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten hae paikkaa mahdollisimman nopeasti. Haku tapahtuu klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön. Joonas Vuorinen p. 050 444 4417

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut