Ladataan

Sähkötekninen projekti-insinööri, Espoo

Perustiedot

Sijainti: Espoo
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 29.09.2017
Hakuaika päättyy: 15.10.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 13 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 200 asiantuntijan voimin. Tarjoamme infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. 

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Lue lisää www.ramboll.fi

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen Espooseen

SÄHKÖTEKNISTÄ PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ


Toimit asiantuntijana teknisissä selvityksissä kiinteistöjen tekninen ja energiakonsultointiyksikössä. Yksikkö tarjoaa asiantuntija- ja konsulttipalveluita kiinteistöliiketoiminnalle muun muassa kiinteistökauppoihin liittyvissä teknisissä selvityksissä, kiinteistöjen teknisissä kuntoarvioissa ja PTS-ehdotuksissa, erilaisissa energiatehokkuusprojekteissa ja huoltokirjapalveluissa. Työ edellyttää liikkumisvalmiutta kentällä kohteissa eri puolella Suomea. 

Tarkempi tehtävänkuva muodostetaan valitun henkilön osaamisalueiden perusteella.

Edellytämme sinulta teknistä korkeakoulututkintoa/ ammattikorkeakoulututkintoa ja parin vuoden työkokemusta liittyen kiinteistöjen sähkötekniikkaan. Osaat raportoida sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti suomen ja englannin kielellä. Sinulla kyky toimia sekä itsenäisesti että tiimissä kiireisessäkin työympäristössä ja pystyt ottamaan vastuun omasta työpanoksestasi. Omaat hyvän ja joustavan asenteen työskentelyyn sekä asiakaslähtöisen työotteen. 

Tehtävä tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä oman vastuualueesi asiantuntijana kiinteistö- ja rakennusalan näköalapaikalla. Sinulla on myös mahdollisuus edetä yhä vaativampiin projektitehtäviin tai projektipäällikkönä työskentelyyn.

Hae tehtävään pikaisesti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemus kotisivuilla ja liitä profiiliisi CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant puh. 040 4804028, liisa.jenkins@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut